Д  И  Н  А  М  И  К  А

 

ЦЕНТЪР ЗА ПСИХОТЕРАПИЯ, ПСИХОЛОГИЧНО И

ПСИХИАТРИЧНО КОНСУЛТИРАНЕ

 

 

Начало
Терапия и консултиране
Консултации онлайн
Ковид-19

Важни съобщения

Материали за Ковид-19

Проекти
Обучения
Екип
Психичното
на фокус
Обяви
Координати
English
Français

 

 

 

 

 

 


Моля, посетете новия сайт на Динамика

Важни съобщения

Консултации в условията на епидемия с корона вирус

Освен обичайните консултации на място в Център Динамика, сега предлагаме и онлайн консултации.

Записването и за двата вида консултации става чрез обаждане по телефона (02 943 1102), който работи в редовните часове: всеки работен ден от 9.00 до 12.00 и от 14.00 до 17.00. На него можете да получите нужната информация.

При уговарянето и записването на консултации взимаме необходимите мерки, за да сведем съществуващите рискове до минимум.

В Център Динамика внимателно следим епидемиологичната обстановка - както като разпространение на инфекцията, така и като емоционални и поведенчески реакции. Повече за предприеманите мерки в центъра можете видите и тук.

отначало

 

Материали за Ковид-19

  • Кимон Ганев: Две препратки към участие на д-р Кимон Ганев в телевизионни предавания на тема "Пандемична умора":
  • Кимон Ганев: Пандемичната умора (и как да се справим с нея). Статията описва наблюдаваните последици от продължаващото пребиваване в извънредната Ковид-19 ситуация. Подчертава някои от факторите, допринасящи за психичното ни изчерпване.
  • Христиана Симеонова: Когато животът на юношите се пренася онлайн Статията е написана в отговор на размисъл и загриженост за подрастващите деца, които прекарват време предимно в интернет среда и малко общуват на живо помежду си. Това е проблем, който съществува и преди кризата, но в условията на дистанционно обучение се засилва още повече.
  • Кимон Ганев: Когато вирусът отекне, дали ще ехото заглъхне? Текстът е писан в началото на епидемията от корона вирус и е размисъл за емоционалните и междуличностови последици от възникналата заплаха и кризата, произтичаща от нея.
  • Христиана Симеонова: Изборът на психолога - пет нагласи на ума, които ни помагат в кризата с корона вируса На базата на натрупания терапевтичен опит статията предлага кратък анализ на нагласи, които улесняват да се развият практики и навици, подпомагащи справянето с кризисната ситуация.
  • Валентина Милчева: COVID-19 и една тревога Текстът изследва преплитането на общата тревога с личната такава, която носим отпреди кризата в себе си.
  • Веселка Христова: Интервю как настоящата криза ни тласка към преосмисляне на нашите нагласи.

отначало

 


Creative Commons License Съдържанието на този сайт се разпространява под условията на Криейтив Комънс лиценз.