Д  И  Н  А  М  И  К  А

 

ЦЕНТЪР ЗА ПСИХОТЕРАПИЯ, ПСИХОЛОГИЧНО И

ПСИХИАТРИЧНО КОНСУЛТИРАНЕ

 

 

Начало
Терапия и консултиране
Проекти
Обучения
Екип
Психичното
на фокус
Обяви
Координати
English
Français

 

 

 

 

 

 


КУРС БАЗИСНИ ТЕРАПЕВТИЧНИ УМЕНИЯ - първа част

Водещ: Кимон Ганев

През настоящата академична година (2018-2019) е планирано започването на ново издание на курса с водещ Кимон Ганев. Обучението е предназначено за професионалисти в областта на помагащите професии. За повече информация относно обучението вижте тук. Включването в курса става след интервю с водещия. Желаещите могат да се заявят като изпратят кратка биография и мотивационно писмо на dinamika.sofia@gmail.com (срок до 30 септември 2018 г.). За повече информация можете да се обадите в Център Динамика (тел. 02 943 1102).

ГРУПА ЗА СУПЕРВИЗИЯ

Водещ: Кимон Ганев

В настоящата академична година (2018-2019) продължава работата на групата по супервизия. Сесиите се провеждат веднъж месечно в събота от 14.00 до 17.15 часа. В групата има възможност да се включат двама или трима нови члена. При интерес можете да се заявите с кратко писмо и автобиография на dinamika.sofia@gmail.com или да позвъните на телефона в Динамика 02 943 1102 (срок: до 20 септември 2018 г.). За повече информация за работата на групата вижте тук.

ОБЯВА ЗА СТАЖ

Център Динамика обявява позиция за стаж за студенти от помагащите професии. Позицията е с продължителност четири месеца. Часовата ангажираност е около един работен ден на седмица. Ако се интересувате от тази позиция, моля изпратете кратко CV и мотивационно писмо на dinamika.sofia@gmail.com с предмет на писмото "Staj". Срокът за кандидатстване е постоянен.

ОБЯВА ЗА ПСИХИАТЪР

Център Динамика търси психиатър (специалист или лекар, който специализира психиатрия). От него се очаква да се присъедини към екипа на центъра, като постепенно разширява своята ангажираност в правенето на първоначални оценки и воденето на психиатрично лечение. Очаква се да има интерес към психотерапевтичните подходи. Ако се интересувате от тази позиция, моля да се свържете с Кимон Ганев на телефон 02 9431102 или на dinamika.sofia@gmail.com.

ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ЦЕНТЪР ДИНАМИКА

В края на 2015 г. Център Динамика отбеляза кръглата годишнина от своето създаване с малко празненство, на което присъстваха приятели, колеги и съмишленици.отначало

 


Creative Commons License Съдържанието на този сайт се разпространява под условията на Криейтив Комънс лиценз.